П'ятниця, 05 травня 2017 12:42

Вклоняємось доземно всім солдатам

Сімдесят другу весну перемоги над фашизмом відзначило людство. В Україні нема жодної родини, яка б не відчула на собі біль втрати рідних на дорогах Другої світової війни. Батько чи мама, дідусь чи бабуся, брат чи сестра – учасники бойових дій, учасники війни, діти війни. Вагонобудівники разом з усією Україною цими днями вклоняються могилам загиблих, висловлюють подяку й пошану свідкам і учасникам подій тих далеких і, водночас, близьких років.
Четвертого травня в заводському палаці культури відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня Перемоги. Ветеранів війни і Крюківського вагонобудівного привітали голова правління ПАТ «КВБЗ» Анатолій Шабала, голова заводського профспілкового комітету Віталій Хилобоченко, депутат міської ради, директор виробництва Сергій Мельник. Від імені правління і профспілкового комітету вони висловили повагу всім воїнам, загиблим і живим, жертвам війни, депортацій та злочинів проти людства, скоєних під час Другої світової. Запевнили, що турбота про ветеранів є одним із пріоритетів соціального напряму діяльності підприємства.
 
 
Святкову атмосферу створили виступи художніх колективів палацу культури: проникливі пісні, танці, зворушливий міні-спектакль театру тіней. Працівники комбінату громадського харчування подбали про організацію фуршету для учасників заходу.
 
Напередодні святкування профспілкові і молодіжні лідери підрозділів відвідали вдома самотніх, малозабезпечених, прикутих через хвороби до ліжка, ветеранів заводу й війни, на гостинець привезли їм продуктові набори, надали необхідну допомогу. Ця традиція є незмінною для заводу протягом багатьох років.
 
Сьогодні, п’ятого травня, заводчани різних поколінь пройдуть урочистою ходою і візьмуть участь у мітингу біля пам'ятника-стели вагонобудівникам, полеглим на фронті, що розташована поряд з будівлею головного заводського офісу. Вона – символ, вічне нагадування про тих, хто загинув на дорогах війни, захищаючи рідний Кременчук у лавах ополченців і підпільників, визволяючи інших міста і країни. Їм усім квіти, пошана і вдячність від заводчан.
 
Шановні ветерани, дорогі вагонобудівники, прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги від наглядової ради, правління, профкому, ради ветеранів ПАТ «КВБЗ».
 
 
Довгих вам років життя, міцного здоров'я, благополуччя в родинах, уваги і турботи від близьких і рідних. Низький уклін вам за подвиги в роки війни, пам'ять про яких назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.
Прочитано 1108 разів