Вівторок, 07 березня 2017 12:24

ПАТ «КВБЗ» вітає всіх жінок з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Важко навіть уявити, яким би був наш світ без жінок. Колектив Крюківського вагонобудівного заводу пишається своїми чарівними трудівницями, які з року в рік примножують його добру славу, нарівні з чоловіками створюють складну техніку й беруть активну участь у громадському житті.

Сьогодні на КВБЗ трудиться дві тисячі двісті шістдесят вісім жінок. Керівні посади в акціонерному товаристві обіймають сто шістдесят п'ять з них. Майстрами працює тридцять одна представниця прекрасної статі. Найбільше жінок у корпусі вантажного вагонобудування – двісті тридцять шість.

А колективи чотирьох підрозділів: лікувально-діагностичного центру, відділів засобів масової інформації, корпоративного управління, планово-економічного – суто жіночі.

Традиційно до Міжнародного жіночого дня на підприємстві видано святковий наказ-постанову, який є своєрідним визнанням важливості ролі жіночої половини колективу в житті акціонерного товариства. Згідно з ним, дев’ятнадцять трудівниць відзначено цінними подарунками. Їх сьогодні урочисто вручать на святковому вечорі в Палаці культури імені І.Ф. Котлова. Сподіваємося, там трудівниці вагонобудівного отримають і вагомий заряд позитивних емоцій від святкової концертної програми з любов’ю підготовленої самодіяльними артистами.

Приємно зазначити, що цьогоріч до жіночого свята збільшено розмір всіх видів заохочення: цінного подарунка, Почесної грамоти, подяки за сумлінну працю із занесенням в трудову книжку. Також, відповідно до «Положення про заохочення працівників ПАТ «КВБЗ» та підприємств, де ПАТ «КВБЗ» є засновником», кожній трудівниці до 8 Березня виплачено матеріальне заохочення, розмір якого залежить від стажу роботи.

Профком закупив для кожної працівниці КВБЗ набір цукерок. Мило, приємно і смачно. Позитивних емоцій і гарного настрою додає і святкова атрибутика на прохідних, у підрозділах, заводському палаці культури. На урочистих зборах у колективах п'ятдесят шість робітниць заводу отримали Почесні грамоти і сто шістдесят дві – подяки за сумлінну працю.

Щиро вітаємо вас, наші чарівні жінки, із Міжнародним жіночим днем 8 Березня. Майже половина працівників підприємства — жінки, які сумлінно трудяться біля верстатів, успішно керують колективами, створюють нову техніку, планують, обраховують, слідкують за якістю, смачно готують, лікують і розповідають у газеті про досягнення , проблеми і перспективи акціонерного товариства.

Ким би ви не працювали, дорогі наші колеги, ви демонструєте завжди високу відповідальність, послідовність і принциповість. Дякуємо вам за те, що своїми працею, турботою і чарівністю вносите гармонію в життя великого колективу, за вашу мудрість, самовідданість і натхнення, з якими ви виконуєте будь-яку справу, виховуєте дітей, створюєте затишок у домівках.

Сердечно вітаємо жінок, які багато років пропрацювали на КВБЗ, а зараз на пенсії. Шлемо найкращі побажання всім кременчужанкам, жінкам Полтавщини, трудівницям організацій і установ, з якими наше підприємство пов'язують партнерські зв'язки.

Нехай кожен новий день буде наповнений радістю перемог і відчуттям весни, зігрітий турботою й увагою ваших рідних та колег.

Наглядова рада, правління, профспілковий комітет ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Прочитано 991 разів