Вівторок, 13 грудня 2016 13:55

Укрзалізниця отримує вагони КВБЗ згідно з графіком постачання

Крюківський вагонобудівний завод (ПАТ “КВБЗ”) розпочав постачання Укрзалізниці вантажних магістральних вагонів – піввагонів моделі 12-783 згідно з підписаною угодою.

Як повідомив директор торгової фірми ПАТ “КВБЗ” Станіслав Жарков, першу партію – 50 піввагонів – відправлено замовнику 5 грудня поточного року. Їх приймав заступник начальника відділу технічного контролю філії “Дарницький вагоноремонтний завод” ПАТ “Укрзалізниця” Віталій Макаренко. Передачу вагонів здійснювали працівники торгової фірми, управлінь виробництвом та якістю продукції.
А 8 грудня представники замовника приїхали на Крюківський вагонобудівний завод за наступною партією з 50 вагонів. До Києва вони також потраплять у передбачений договором термін.
Довідково
10 листопада 2016 року між ПАТ “Укрзалізниця” та ПАТ “КВБЗ” підписано Меморандум про співпрацю.
Згідно з договором від 18 листопада 2016 року, КВБЗ має виготовити 350 піввагонів для Укрзалізниці до кінця грудня 2016 року.
1 грудня 2016 року голова правління ПАТ “Укрзалізниця” Войцех Балчун та інші члени правління відвідали КВБЗ, познайомилися з процесом створення й виготовлення вантажних вагонів на підприємстві.
Прочитано 875 разів