Середа, 26 жовтня 2016 14:52

Цементовози Крюківського вагонобудівного працюють на Монгольській залізниці

22 жовтня 2016 року на станції Улан-Батор (Монголія) представники Крюківського вагонобудівного передали замовнику партію вагонів для перевезення цементу виробництва КВБЗ.

Щоб потрапити на місце нової приписки, цементовози Крюківського вагонобудівного заводу подолали не одну тисячу кілометрів. Згідно з умовами контракту, їх передавання відбулося на території країни замовника – у столиці країни, місті Улан-Батор.

Цю місію успішно виконали комерційний директор ПАТ «КВБЗ» Олександр Пьоришкін, директор з реалізації продукції вантажного вагонобудування Олексій Малашенков і начальник бюро відділу технічного контролю Володимир Довбня.

За словами Олексія Малашенкова, точкою відліку роботи над цим контрактом можна вважати січень 2016-ого, коли відбулися перші предметні переговори про співробітництво з представниками замовника. Після того монгольські фахівці ретельно вивчали можливості різних виробників залізничного транспорту, тричі приїжджали на наш завод, оглядали його виробничі потужності, цікавилися технічним потенціалом, а після цього уклали договір на постачання партії вагонів для перевезення цементу.

Після засідання міжвідомчої комісії, до складу якої увійшли представники міністерства транспорту Монголії, Монгольської залізничної компанії і ПАТ «КВБЗ», було підписано приймально-здавальні документи. Щодо технічної документації та готової продукції у замовників питань не виникло, нові вагони їм дуже сподобалися.
Прочитано 832 разів