П'ятниця, 24 квітня 2015 13:09

Загальні збори акціонерів ПАТ «КВБЗ»

23 квітня 2015 відбулися двадцять треті загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Крюківський вагонобудівний завод». Їх учасники розглянули 8 питань порядку денного.

Про результати фінансово-господарської діяльності акціонерного товариства за 2014 рік звітував голова правління Анатолій Шабала. Він акцентував увагу, що звітний період був одним з найбільш непростих в діяльності товариства за останній час. Не вдалося досягти запланованих результатів через відсутність замовлень на внутрішньому ринку. У 2014 році виготовлено продукції на 40% менше, ніж в 2013-му.

У результаті акціонерне товариство завершило рік зі збитками.

Доповідач підкреслив, що 2015-ий очікується не менш складним. Правління має намір сконцентрувати зусилля на диверсифікації виробництва, розвитку внутрішнього ринку через створення галузевих і державних програм.

Голова наглядової ради Володимир Приходько представив звіт наглядової ради. Він зазначив, що на засіданнях ради, в тому числі за участю правління, розглядалися питання і приймалися рішення, які стосувалися планів, отримання кредитів, укладення значущих угод, оперативних звітів правління. Запропонував правлінню активізувати роботу зі збільшення випуску продукції, створення нової техніки та в інших напрямів.

Голова ревізійної комісії Віталій Єрмаков підтвердив, що баланс та річний звіт відображають результати роботи підприємства. Фінансовий стан ПАТ «КВБЗ» характеризується як задовільний.

Збори затвердили річний звіт товариства (річну фінансову звітність) за 2014 рік, звіт наглядової ради та ревізійної комісії. Правлінню доручено скласти заходи щодо зауважень, висловлених у доповідях. Прийнято рішення погасити збитки 2014 року за рахунок нерозподіленого прибутку минулих періодів.

 

Внесено зміни до статуту акціонерного товариства та внутрішніх документів ПАТ «КВБЗ» відповідно до змін у законодавстві України.

Прочитано 876 разів