Середа, 24 червня 2015 12:54

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» на «EuroTrain-2015»

Директор зі збуту та маркетингу Вадим Дузік і начальник проектно-конструкторського управління ПАТ «КВБЗ» Олег Шкабров взяли участь у V Міжнародній партнерській конференції EuroTrain-2015 «Сучасний рухомий склад: пріоритети, інновації, перспективи», яка проходила у Львові. Конференція орієнтована на керівників та заступників керівників залізниць, глобальних компаній, науково-дослідних установ понад 20 країн і традиційно вважається щорічної робочої платформою для обговорення та науково-технічного аналізу запропонованих проектів, з метою їх подальшого впровадження в Україні, Білорусі та на залізницях інших країн.
EuroTrain, як майданчик для дискусій, сприяє подальшому розвитку і зміцненню всебічного взаємодії, співпраці між виробниками та споживачами рухомого складу і транспортних послуг. Цього року в роботі конференції взяли участь 93 організації та підприємства, що працюють в галузі залізничного транспорту. Серед них представники українських і зарубіжних залізниць, іноземних компаній, галузевої науки. З виробників - тільки Крюківський вагонобудівний завод. Під час зустрічі було заслухано 24 доповіді, проведено два круглих столи, в ході яких обговорено наступні теми:«Експлуатація та оновлення тягового рухомого складу» і «Проблеми не тягового рухомого складу». Олег Шкабров виступив з доповіддю про перспективну інноваційну продукцію, що створено на нашому підприємстві за останні роки.
Учасники заходу, провідні залізничники, а це понад 150 делегатів, обговорили питання розробки і будівництва сучасного залізничного рухомого складу, його експлуатації і техобслуговування, дали рекомендації щодо подальшого розвитку залізничного транспорту в Україні.
 

Серед інших пропозицій, наприклад з реалізації інноваційного напряму «Створення та розвиток швидкісного та високошвидкісного руху пасажирських вагонів», учасниками заходу було рекомендовано розробити нормативну документацію на проектування та експлуатацію рухомого складу та інфраструктури зі швидкостями руху 200-220 км /год.

Участь у таких авторитетних міжнародних зустрічах, як конференція EUROTRAIN, дозволяє нашим фахівцям бути в курсі пріоритетних напрямів у розвитку залізниць До того ж це можливість представити інформацію про продукцію нашого підприємства, як одного з провідних у галузі створення вантажного і пасажирського рухомого складу, більш широкому колу потенційних покупців, налагодження контактів з виробниками і споживачами залізничної техніки.

Прочитано 919 разів