Середа, 16 червня 2021 15:42

Свято активного родинного відпочинку

zastavka

zastavka

Заради позитивних емоцій, щасливих посмішок та дружньої підтримки й організовують такі заходи, як «Тато, мама, я – спортивна сім’я». На нашому підприємстві цей сімейний конкурс став традиційним і відбувається зазвичай у перші дні червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у спортивному клубі «Вагонобудівник».

Цьогоріч через нестабільну погоду його довелося відтермінувати й провести не на стадіоні, як зазвичай, а в закритому приміщенні – спортивному залі клубу. Через карантинні обмеження не було й уболівальників.

Начальник відділу історії заводу та молодіжної роботи Вікторія Щаденко представила учасників змагань і побажала родинам спортивної удачі. А заступник голови профспілкового комітету ПАТ «КВБЗ» Сергій Попенко зауважив, що кожна родина-учасниця вже може вважати себе переможцем, адже бути разом зі своїми дітьми – це і є найбільше щастя.

estafeta

estafeta

Програма змагань передбачала участь у п’яти естафетах. Команди бігали з м’ячами, переносили імпровізований вантаж, збирали «врожай», грали в хокей та стрибали в мішках. Учасники і хвилювалися, і раділи результатам, і підбадьорювали один одного.mishok

mishok

За перемогу змагалися сім заводських родин із дітьми двох вікових категорій: 2011–2013 та 2014–2016 років народження. Практично всі вони вже мали досвід участі у таких спортивних заходах. А от Остапенки із сином Богданчиком та донькою Женею стали дебютантами цього заводського конкурсу. Слюсар зі складання металоконструкцій Костянтин Остапенко та його дружина Наталія, інженер із підготовки виробництва, працюють у складально-зварювальному корпусі. Зі своїм сином Богданом вони вибороли перше місце у молодшій віковій категорії.

У старшій же віковій категорії перемогла добре відома всвоїми спортивними досягненнями родина працівників термічного цеху Ігоря та Світлани Письменних із донькою Аріною.

Pismenni

Pismenni

Переможців нагородили сертифікатами на придбання роликових ковзанів. Володарям других місць – Левченкам Сергію та Оксані з проєктно-конструкторського управління із донечкою Анастасією, а також Юрію Котику з корпусу вантажного вагонобудування, його дружині Олені, працівниці відділу контролю й реєстрації кореспонденції, та їх сину Дмитру - дісталися пенні-борди.

Родини Гончарів з інструментального заводу з донькою Милославою і Левченків із сином Артемом посіли третє місце й отримали в нагороду надувні матраци для відпочинку на воді. Усім учасникам на згадку вручили дипломи і смачні короваї.

korovai

korovai

zagalna

zagalna

Прочитано 394 разів