Четвер, 03 червня 2021 10:36

Дизель-поїзд ДПКр-3-001 працює на Львівській залізниці під опікою служби технічного сервісу КВБЗ

IMG2

IMG2

Нова інформація зі Львівської залізниці. Зараз там знаходиться у відрядженні начальник відділу технічного сервісу ПАТ «КВБЗ» Михайло Горбань.

2 червня він зустрівся з начальником служби приміських пасажирських перевезень Сергієм Перервою. Обговорили всі аспекти сервісного обслуговування дизельного поїзда ДПКр-3-001, що 29 травня почав працювати на маршруті Івано-Франківськ-Ківерці.

Домовилися, що щоденно технічне обслуговування ТО-1 він проходитиме в Ківерцях. Адже саме у цьому місті у Луцькому районі Волинської області поїзд перебуває на відстої 5 годин. Від опівночі, коли прибуває з рейсу, і до п’ятої ранку, коли відправляється у новий.

Отже технічне обслуговування доведеться виконувати вночі, маючи на це не так багато часу. Це завдання покладено на начальника сервісного центру КВБЗ у Харкові Олександра Хоменка та провідного інженера відділу технічного сервісу КВБЗ Володимира Гавриленка. Саме вони зустрічають ДПКр-3-001 на кінцевій станції, перевіряють роботу всіх систем.

Більш складні та об’ємні за обсягом робіт технічні обслуговування ТО-2 та ТО-3 вирішено проводити у Львові на базі моторвагонного депо.

IMG1-

IMG1-

Михайло Іванович уже переїхав до Луцька, щоб сьогодні, 3 червня, побувати в Ківерцях, поспілкуватися із місцевими залізничниками, оглянути технічні можливості станції з обслуговування дизель-поїзда.

Ми отримали також оригінальні фото, на яких обидва наші дизель-поїзди ДПКр-2-001 та ДПКр-3-001 у моторвагонному депо Львова. Зустрічаються вони тут у середу, коли мають кілька годин перестою.

Прочитано 508 разів