П'ятниця, 25 вересня 2020 11:06

Спасибі за відданість і професіоналізм!

AN1A8178шоп

AN1A8178шоп

Дорогі вагонобудівники, шановні наші ветерани!
Вітаємо вас із професійним святом – Днем машинобудівника!

Пов’язавши свою долю з однією з найскладніших, найцікавіших, найінтелектуальніших професій, ви знайшли гідне застосування своїм знанням і вмінням, отримали можливість втілювати в життя цікаві ідеї й проєкти. Завдяки сумлінній праці кожного з вас і колективу в цілому, Крюківський вагонобудівний завод є одним із найпотужніших провідних підприємств вітчизняного машинобудування, основним видом діяльності якого є виготовлення рейкового рухомого складу. За свою 151-літню історію завод освоїв чимало нових напрямів діяльності та налагодив виробництво наукомісткої високотехнологічної продукції, яка гідно конкурує з виробами відомих у світі підприємств.

Сьогодні ми пропонуємо покупцеві магістральні вантажні й пасажирські вагони, міжрегіональні поїзди локомотивної тяги, двосистемні електропоїзди, дизель-поїзди і поїзди для метрополітенів, поверхові й тунельні ескалатори, ходові частини й комплектуючі для залізничного транспорту, комунальну й дорожню техніку, металоконструкції різної складності та багато іншої продукції. І що дуже важливо –забезпечуємо технічний супровід і сервісне обслуговування виробів власного виробництва.

AN1A3606шоп

AN1A3606шоп

Продукція КВБЗ роками експлуатації довела свою високу якість, надійність, функціональність і отримала добру славу. А наш електропоїзд «Тарпан» за 6 років роботи на залізничних магістралях підкорив серця мільйонів пасажирів, які цінують швидкість та комфорт, і став українським брендом.

AN1A3354шоп

AN1A3354шоп

Акумулюючи досвід попередників, кожне нове покоління вагонобудівників генерує нові ідеї та створює сучасну продукцію, що відповідає вимогам часу. Ми бережемо й примножуємо традиції й постійно рухаємося вперед, розбудовуємося, освоюємо нові напрями діяльності, сучасні технології, модернізуємо технічну базу. І хоча кожен крок нам дається непросто, ми боремося, відстоюємо своє право на чесну конкуренцію, на участь у розбудові нашої країни і зміцненні її економічного потенціалу.

Дякуємо вам за відданість справі та підприємству, за терпіння і сумлінну працю, за те, що разом ми стаємо краще. Здоров’я вам, натхнення і злагодженості на роботі та в родинах!


Наглядова рада, правління, профспілковий комітет ПАТ «КВБЗ».

AN1A3331шоп

AN1A3331шоп

AN1A5387шоп

AN1A5387шоп

Прочитано 886 разів