П'ятниця, 25 вересня 2020 10:35

Колектив КВБЗ вітає колектив Кременчуцького заводу дорожніх машин із 150-річчям!

kredmach11

Кременчуцький завод дорожніх машин - ПрАТ «Кредмаш» святкує визначну дату в історії підприємства - 150 років!

Як відомо, початком виробництва на заводі вважається 1870 рік, коли була випущена перша продукція – кінні приводи, молотилки, соломорізки та запасні частини для них. Це було перше підприємство у Полтавській губернії з виробництва сільськогосподарських машин, що виконувало також замовлення для залізниці.

Сьогодні основною продукцією заводу є асфальтозмішувальні та грунтозмішувальні установки, а також регенератори асфальту, мінігудронатори, піскорозкидувачі та снігоприбиральні відвали.
І не можемо не згадати легендарні машинки закаточні, що справно служать кожній добрій господині, яка дбає про запаси на зиму. Загалом продукція заводу витримує конкуренцію на світовому ринку, використовується в усіх сферах суспільного життя. А колектив робить вагомий внесок у розвиток економіки України.

EiMuWkRWAAEPTEo12

EiMuWkRWAAEPTEo12

Кредмашу – 150 років! Оскільки Крюківський вагонобудівний завод – ПАТ «КВБЗ» відзначив таку ж саму славетну дату рівно рік тому, то ми із великим задоволенням передаємо колегам із Кредмашу цю естафету ювілейних подій, заходів, вітань.

Водночас ми розуміємо, що така поважна дата, це не тільки святкування, а, насамперед, важлива нагода для усвідомлення колективу, як важливої виробничої і соціальної структури у суспільстві. Кредмаш – представник машинобудівних гігантів Кременчука, один із лідерів машинобудування в області, один із небагатьох, якщо не єдиний в Україні завод, що зміг зберегти свою унікальність, пройти через випробування часом і буремними подіями, примножити досягнення минулих поколінь.

Колектив Кременчуцького заводу дорожніх машин протягом півтора століття гідно несе свої трудові традиції, розвиває виробництво, освоює нові види продукції, примножує позитивний імідж серед замовників, опікується соціальними питаннями. Він є одним із найбільших платників податків, а отже містоутворюючим підприємством. Його значення, вплив на історію та сьогодення нашого Кременчука важко переоцінити.

Ми, вагонобудівники, пишаємося, що маємо у особі колективу Кредмашу, його керівників надійних і давніх друзів, однодумців, партнерів.

Щиро й сердечно вітаємо вас, шановні колеги, із особливою датою – славним 150-річчям вашого заводу. Бажаємо вам примножувати добрі справи, берегти традиції, працювати над новими розробками, створювати зразки продукції, що матимуть попит.

Шановні шляхмашівці, ваш завод – це ви. Ювілей Кредмашу – це ваше особисте свято. Тож зичимо вам і вашим родинам доброго здоров’я, процвітання, достатку, миру, стабільності.


Наглядова рада,
правління,
профспілковий комітет,
увесь колектив ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Кредмаш шоп

Кредмаш шоп

Прочитано 472 разів