П'ятниця, 15 лютого 2019 14:25

Дооснащення 30 локомотивів General Electric добігає кінця

GE feklin 1

GE feklin 1
14 лютого поточного року Крюківський вагонобудівний завод відвідали президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер, директор ТОВ «General Electric Україна» В’ячеслав Феклін, журналіст представництва «Голосу Америки» в Україні Оксана Устюжанина.

Відбулася нарада, яку провів голова правління ПАТ «КВБЗ» Анатолій Шабала. Затим делегація відвідала корпус пасажирського вагонобудування, де проходять дооснащення у рамках програми локалізації локомотиви General Electric. Гості оглянули як виконуються роботи, оцінили якість вже готових до відправлення машин. Тривала відеозйомка телевізійного сюжету.

GE feklin 4

GE feklin 4

Під час запису для телебачення Анатолій Шабала підкреслив, що дооснащення першої партії – 30 локомотивів добігає кінця. На ПАТ «КВБЗ» сподіваються на продовження проекту, розвиток і розширення програми локалізації з 10 до 40 відсотків, як передбачено основною угодою. Нагадав, що йдеться про поставку і дооснащення 225 локомотивів. «Ми разом з представниками компанії General Electric налагодили плідну і результативну співпрацю, фахівці розмовляють, як то кажуть, однією мовою. Наразі свої зобов’язання по першій партії підприємство виконало у повному обсязі», - підкреслив Анатолій Дмитрович.

GE feklin 2

GE feklin 2

Президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер не приховував свого захоплення як підприємством у цілому, так і роботою вагонобудівників над спільним проектом з General Electric. Він зазначив: «Виконання першої частини угоди є дуже важливим фактом, чекаємо продовження. Прихід нової техніки на Укрзалізницю є свідченням зростання економіки України».

Такої ж думки дотримується й директор ТОВ «General Electric Україна» В’ячеслав Феклін, який узяв участь не тільки в роботі цієї делегації, а й у складі комісії з приймання тепловозів, підписання необхідних документів.

GE feklin 3

GE feklin 3

Прочитано 1391 разів