Четвер, 30 серпня 2018 15:47

КВБЗ переміг у черговому тендері

Chistiy shlah pobeda v tendere 1

Chistiy shlah pobeda v tendere 1
У тендері на постачання підмітально-прибиральної машини для управління житлово-комунального господарства міста Мелітополя перемогло ПАТ «КВБЗ» зі своїм новим продуктом – підмітально-прибиральною машиною «Чистий шлях Шосе». Із усього розмаїття представленої на конкурсі техніки (переважно нових прибиральних машин імпортного виробництва) тендерний комітет обрав розробку конструкторів Крюківського вагонобудівного.

Те, що пропозиція ПАТ «КВБЗ» була найкращою, стало очевидним одразу після розкриття тендерних пропозицій. Перш за все, і це головний чинник перемоги, технічні характеристики вітчизняної ППМ максимально відповідають вимогам замовника. До того ж оптимальним визнали і співвідношення ціна-якість машини. Імовірно, мали значення і репутація КВБЗ як надійного вітчизняного виробника та постачальника техніки, і обов'язкове для нашої техніки оперативне та якісне гарантійне її обслуговування протягом року. «Чистий шлях Шосе» – вигідне придбання.

Chistiy shlah pobeda v tendere 4

Chistiy shlah pobeda v tendere 4

Хотілося б зазначити, що перемозі та й самій можливості участі у цьому конкурсі передувала копітка робота фахівців торгової фірми, спрямована на просування перспективної продукції КВБЗ. Вона складалася з моніторингу ринку прибиральної техніки, реклами її на заводському сайті й у засобах масової інформації, цілої низки зустрічей і переговорів з керівниками комунальних служб великих і малих міст країни. А ще були організовані презентаційні поїздки Україною, під час яких нашу техніку у роботі демонстрували потенційним замовникам просто на вулицях їх міст.

Chistiy shlah pobeda v tendere 3

Chistiy shlah pobeda v tendere 3

Про такі презентації у Мелітополі та Харкові ми розповідали раніше. Певно зіграв свою роль у популяризації ППМ і позитивний досвід дослідної експлуатації «Чистого шляху Шосе» в Києві. Очевидно, що на перемогу в тендері спрацював увесь комплекс заходів, а також дружна робота на спільний результат комерційних та технічних служб акціонерного товариства.

Як розповів директор із реалізації перспективної продукції Антон Шкабров, закуплену машину доставлять покупцеві уже в першій половині вересня. І з перших же днів на неї чекають значні обсяги робіт. Справа в тому, що зовсім скоро, 29 вересня, Мелітополь відзначатиме День міста. За традицією тут будуть і святкові заходи, і народні гуляння. Тож навести чистоту і порядок на міських вулицях до цієї дати і швидко прибрати масу сміття та бруду після свята – справа честі мелітопольських комунальників. Ось тут їм вперше і стане в нагоді нове придбання – ППМ «Чистий шлях Шосе» від КВБЗ. Сподіваємося, з такою технічною підтримкою вони швидко і легко наведуть лад у місті.

Chistiy shlah pobeda v tendere 5

Chistiy shlah pobeda v tendere 5

Наша довідка

Chistiy shlah pobeda v tendere 2

Chistiy shlah pobeda v tendere 2
«Чистий шлях» – щіткова підмітально-прибиральна машина (ПУМ), що призначена для швидкісного прибирання вулиць і магістралей та завантаження сміття до кузова самоскида, до якого причеплена. Вона зволожує поверхню дороги за допомогою системи зрошення для збивання пилу, запас води 1500 літрів. Як правило, одна ПУМ працює в парі з 2-3 самоскидами. Ширина підмітання за допомогою двох бічних і однієї центральної щітки – 3 метри. Повна маса машини – 6,5 тонни.

Прочитано 945 разів