Понедельник, 09 Январь 2017 15:36

Крюковский вагоностроительный завод выводит на рынок новые вагоны-цистерны

Джерело: INFOKAVA.COM

Міжвідомча комісія на чолі з представником замовника ТОВ «Метінвест Інжиніринг» Андрієм Коншиним підписала акт приймальних випробувань дослідного зразка вагона-цистерни, бункерного типу для перевезення пиловугільного палива моделі 19-7126 виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Про це повідомляє Infokava.com з посиланням на Зроблено в Україні

Нова розробка фахівців служби головного конструктора вантажного вагонобудування ПАТ «КВБЗ» призначена для перевезення пиловугільного палива з гравітаційної завантаженням через верхні завантажувальні люки на спеціальних навантажувальних пристроях і розвантаженням під тиском стисненого азоту 0,2 МПа через систему трубопроводів. Вантажопідйомність - 63 тонни, номінальний обсяг кузова (судини) - 110 куб. метрів. Вагони вантажні залізничні цистерни оснащений великою кількістю спеціальних механізмів, контрольно-вимірювальних приладів, запобіжних пристроїв, які передбачають багатоступеневий захист, оскільки вагон працює під тиском і вважається обладнанням підвищеної небезпеки.

Модель 19-7126 розробили спеціально для ТОВ «Метінвест Інжиніринг» в рамках реалізації програми «Будівництво установки для вдування пиловугільного палива в доменні печі ПАТ« Азовсталь ». Основні споживачі - металургійні підприємства, що використовують пиловугільне паливо в технологічному процесі виробництва. Нова цистерна стала гідним поповненням номенклатурного ряду вантажних вагонів, що випускаються ПАТ «КВБЗ».